High Tech Campus 25, hal 2, Eindhoven NL

+31 (0) 88 011 02 02

info@veds.nl / sales@veds.nl

 • ENG
 • Uw partner in elektronische oplossingen

  Wie & Wat

  Projecten en Producten

  Onze projecten voeren we uit voor en mét onze klanten, met wie de VEDS Group samen een leefbare, technologische wereld willen creëren. Dit gebeurt vanuit onze speerpunten: duurzaamheid, veiligheid, inspireren, innoveren, en met de ogen gericht op de toekomst een groenere wereld maken. Ten alle tijden stappen we voor de volle 100% een project in, waarbij een open en communicatieve houding tussen beide partijen essentieel is. Daarnaast streven wij naar langetermijnrelaties met zowel onze klanten als medewerkers, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect.

  Bent u nieuwsgierig naar concrete voorbeelden van producten?

  Bekijk die voorbeelden hier

  Het proces van een idee naar realisatie, kan complexer worden naarmate er meer disciplines bij komen kijken. VEDS Group helpt u daarbij. Wij kunnen een gedeelte van uw idee realiseren, maar ook het volledige traject. Het toepassen van onze technische kennis en projectmanagement, zorgt ervoor dat erg complexe en veeleisende processen voor ons goed te realiseren zijn!

  Bij al onze projecten zijn ons kwaliteitssysteem en de IPC-normen leidend, waardoor wij in combinatie met onze ervaring en flexibiliteit het gewenste resultaat leveren.

  Klanten

  Een aantal voorbeelden van de (grotere) klanten voor wie wij werken:

  Bosch
  Draeger
  Dynniq
  Genkey
  NXP
  Acacia Water
  Atos
  AMS
  Philips
  IPos
  F1RST
  Microsure
  Wie & Wat