High Tech Campus 25, hal 2, Eindhoven NL

+31 (0) 88 011 02 02

info@veds.nl / sales@veds.nl

 • ENG
 • Uw partner in elektronische oplossingen

  Wie & Wat
  AquaPin

  Aquapin, het bodem-meetsysteem van Fixeau

  De AquaPin is een modulair opgebouwd bodem-meetsysteem die in staat is verschillende grootheden te meten. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld de temperatuur, grondwaterniveau (druk), elektrische geleidbaarheid (zoutgehalte) en in de toekomst ook bodemvocht. Onze klant Fixeau zet het product in zowel de sector van het grondwaterbeheer (data acquisitie) als de agrarische sector in. VEDS Group produceert en redesigned verschillende PCBA's die nodig zijn binnen dit systeem. Het betreffen zowel PCBA's welke daadwerkelijk metingen uitvoeren, als PCBA's die met de buitenwereld (back-end) communiceren volgens verschillende gestandaardiseerde communicatiemethoden / -protocollen. Daarvoor behoeven de PCBA's embedded software, welke VEDS Group ook voorziet. Hiernaast verzorgen we ook het mechanisch ontwerp, die bestaat uit mono- en subassemblages.

  EVSE Cube

  EVSE Cube, het slimme laadsysteem van F1rst BV

  F1rst BV bedacht een systeem waarbij maar 1 krachtstroomaansluiting nodig is om tot 30 (kleine) laadsystemen aan te sluiten. Dit zorgt voor een optimaal rendement van de aansluiting, en omdat het geheel een gebruiksvriendelijke interface heeft, blijft het stroomverbruik laag en efficient. Met het oog op een duurzame en innovatieve toekomst. VEDS Group ontwierp de hardware, software en realiseerde de complete mechanische vormgeving van de Cube.

  Wolk, de heupairbag van Wolk BV

  De eerste heupairbag in Nederland. De Wolk van Wolk BV zorgt ervoor dat een hoop minder ouderen hun heupen breken tijdens het vallen. Door zichzelf op te blazen als een oudere valt, zorgt de Wolk heupairbag voor een zachte landing. Hierdoor kunnen de (wat minder evenwichtsstabiele) ouderen weer confident de deur uit. VEDS Group ontwierp hiervoor de hardware (en redesigns), maakte de prototypes, produceert de PCBA en ondersteunt bij het softwareontwerp.

  Wolk Airbag
  Formule 1 InMotion

  Formule 1 auto van InMotion

  De 24 uur van Le Mans uitrijden met een volledig elektrische Formule E auto. Dat is de droom van de mensen van InMotion. Dit is een groep studenten van de TU/e, die de droom heeft om met hun volledig elektrische Formule E auto de meest innovatie race auto in de wereld te worden. VEDS Group helpt InMotion met het behalen van hun doel met het ontwerpen en leveren van diverse PCBAs, en bij alle andere vragen die er bij de ontwikkeling van de elektronica komen kijken.

  Betaalterminals van Atos Worldline

  De Valina en Yomani, het zijn betaalterminals van Atos Worldline die tegenwoordig overal te vinden zijn. De Valina, een apparaat waarbij men onbemande betalingen doet, zoals bij parkeergarages of tank stations. De Yomani, nieuwste generatie draadloos betaalsysteem, te vinden in voornamelijk winkels. Het mag duidelijk zijn dat betalingen met hoge betrouwbaarheid gebeuren zodat derden niet kunnen 'inbreken'! VEDS Group doet hiervoor de PCB design, signal integrity, PCB-security, prototypes en pre-series.

  Betaalterminals
  Highspeed camera

  Smart Camera, highspeed camera technologie van Hudl

  Het camerasysteem voor de sport in de toekomst: met dit highspeed camera systeem kan een sportwedstrijd, zoals voetbal, basketbal of hockey, automatisch geanalyseerd en gevolgd worden. VEDS Group hielp Hudl met hardware- en PCB design, de mechanica en produceerde de prototypes en eerste serie. Een voorbeeld is een flex-rigid PCBA waarbij 4 PCBAs gecombineerd zijn tot 1; de behuizing wordt door deze oplossing 3 keer zo klein.

  *VEDS Group sluit met hun klanten geheimhoudingsovereenkomsten (NDA), vandaar dat we maar een beknopt portfolio kunnen laten zien.