High Tech Campus 25, hal 2, Eindhoven NL

+31 (0) 88 011 02 02

info@veds.nl / sales@veds.nl

 • ENG
 • Uw partner in elektronische oplossingen

  Wie & Wat

  ‘Why, how, what’

  Veeren Electronic Design Solutions, afgekort V.E.D.S. , Q-Matrix en Wingz. Samen vormen deze 3 entiteiten de VEDS Group. Een organisatie die gespecialiseerd is in het ontwikkelen en produceren van multidisciplinaire, technische projecten en producten in verschillende markten. Van de kleinere activiteit zoals ondersteuning bij uw eigen project tot het volledig realiseren (inclusief projectmanagen) van uw nog te realiseren technologische ideeën. Hierdoor zijn wij de perfecte ‘one-stop-shop’-partner voor (toekomstige) klanten, van start-ups tot grote internationale partijen.

  Onze werkmethode

  Deze ambitie is aanleiding geweest om in 2017 te beginnen met het werken volgens de Scrum/Agile-methodiek en het Holacracy-model. Deze hebben wij toegepast binnen onze kwaliteitsstandaarden.

  Dit betekent dat wij werken zonder management, maar met zelfsturende teams. Er zijn geen functies, iedereen vervult rollen. Deze rollen staan niet vast en zijn dynamisch. Per project wordt in de teams iedere discipline gevoegd. De teams zelf dragen de verantwoordelijkheden en de uitvoering van de werkzaamheden binnen het toegewezen project.

  Door elke dag te beginnen met Sunrise en Scrum-meetings, zorgen wij ervoor dat binnen de projecten collega’s elkaar kunnen sturen, steunen en gebruik maken van elkaars talenten. De Scrum-methode werkt ondersteunend bij de zelfsturing van de holacracy, waardoor wij voor projecten en producten het optimale eindresultaat kunnen behalen.

  Lees meer ons kwaliteitssysteem

  Wat is onze visie en ambitie

  ‘Ik kan alles voor mijn klanten’, is de quote waarmee eigenaar John Veeren in 1994 zijn eigen bedrijf startte. Nog steeds werken wij vanuit deze simpele focus, alleen is hij veranderd: ‘Wij kunnen alles voor onze klanten.’ VEDS Group is namelijk gegroeid tot een bedrijf van 20+ werknemers en zit sinds 2008 gevestigd op de High Tech Campus in Eindhoven - het Brainport centrum van Nederland.

  Medewerkers die hun talenten inzetten, en naast de producten ook zichzelf ontwikkelen. Een belangrijke waarde hierin is: Gelukkige collega’s zorgen voor gelukkige klanten. Om gelukkig te zijn in je werk, moet je er plezier in hebben, en het moet je uitdagen. Alleen dan kun je de beste worden. Dit doen we eventueel met scholing en trainingen, maar ook met onze klanten door middel van ‘training on the job’.

  Maar, om met onze speerpunten een bijdrage te leveren in een betere wereld, willen we nog verder groeien. De ambitie is om uiteindelijk een speler in de top van de (Nederlandse) markt voor embedded product ontwikkeling te zijn, met als doel dat onze klanten VEDS Group zien als een kwaliteitsstempel.

  Wie & Wat