De VEDS Group bedenkt, ontwikkelt en realiseert elektronische oplossingen. Dit kunnen producten zijn, welke kunnen variëren van een enkel prototype tot een (kleine) serie productie. Maar een elektronische oplossing kan ook bestaan uit een advies of een uitgewerkt tekeningenpakket.

De kern van onze activiteiten is het ontwerpen en realiseren van PCB’s en daar omheen hebben wij diverse disciplines in huis die hier op aansluiten.

 

Wij begrijpen dat voor de huidige complexe PCB ontwerpen een diversiteit aan kennis en ervaring nodig is. En dat is juist waarmee wij ons kunnen onderscheiden in de markt. In de basis beschikken wij dan ook over bijna 20 jaar expertise op het gebied van PCB ontwerpen en hebben in die tijd kennis en ervaring opgedaan in diverse aansluitende disciplines die nodig zijn om onze klanten werkende elektronische oplossingen te bieden.

 

De uiteindelijke realisatie van iedere elektronische oplossing zal resulteren in een deelproduct of eind product, in aantal variërend van enkele prototypes tot serieproductie. Wij zijn er van overtuigd dat de kwaliteit hiervan uiteindelijk bepalend is voor het succes van onze klant. Om de kwaliteit in de realisatiefase te kunnen waarborgen beschikt de VEDS Group over eigen productiefaciliteit met haar eigen bewezen productieprocessen. Hierdoor hebben wij een ‘one stop shop’ beschikbaar voor onze klanten. Hiermee kunnen wij innovatie combineren met betrouwbaarheid om onze klanten te voorzien van elektronische oplossingen, in welke vorm dan ook.