High Tech Campus 25, hal 2, Eindhoven NL

+31 (0) 88 011 02 02

info@veds.nl / sales@veds.nl

 • ENG
 • Uw partner in elektronische oplossingen

  Wie & Wat

  Carrière

  Werken bij VEDS Group betekent werken bij de allerleukste werkgever in onze branche.

  Wij werken zonder management. Bij ons is je functie slechts een naam op je arbeidscontract (omdat dat nou eenmaal moet). Zodra je bij ons binnen komt, krijg je rollen toegewezen. Deze rollen staan niet vast en zijn dynamisch. Er zijn geen managers die jou vertellen wat je moet doen en hoe je dit moet doen. Je krijgt bij ons veel vrijheid, omdat jij het beste weet hoe je werkt en waar jouw kwaliteiten liggen.

  Elke week hebben wij een grote schaal vers fruit. Dit om alle collega's te voorzien van de nodige vitamines en voldoende energie om de mooiste producten te ontwikkelen.

  Denk je dat je met jouw kennis en vaardigheden in ons team past, laat het ons weten. Dat mag op de manier die voor jou het beste werkt. Laat aan ons zien wie je bent en wat je bij ons wilt komen doen, en het allerbelangrijkste: waarom wij juist jou moeten aannemen. Dat kan op allerlei manieren: stuur een filmpje, een mailtje, stuur een bericht via LinkedIn en/of Facebook of verzin een andere manier. Uiteraard mag de 'standaard' motivatiebrief met CV ook.

  Ken of ben je iemand waarvan je denkt dat jij, hij of zij bij ons team past, horen wij dit graag. Via LinkedIn en Facebook zijn we te taggen. Ook als er geen vacatures op de site staan zijn sollicitaties meer dan welkom! We staan namelijk altijd open voor talent.

  Op dit moment staan de volgende vacatures open:

  Operationeel inkoper

  PCB designer

  Hardware Designer

  Embedded System Designer

  SMD Operator

  Technisch assemblage medewerker

  *Voor diegenen die acquisitie plegen: we zoeken onze eigen mensen. Als we uw betaalde hulp nodig hebben, regelen wij dat zelf. U hoeft dus niet te bellen om uw services aan te bieden.