High Tech Campus 25, hal 2, Eindhoven NL

+31 (0) 88 011 02 02

info@veds.nl / sales@veds.nl

 • ENG
 • Uw partner in elektronische oplossingen

  Samen

  De VEDS Group is op zoek naar een technisch inkoper

  Wie zijn we

  Wij zijn VEDS Group. Wij zijn een 'one stop shop' voor klanten met een elektronica ontwikkelingsvraag, van PCB design tot ontwikkeling van hardware, software, mechanica en het produceren van de prototypes en samenbouwen van het systeem.

  Je hebt bij ons de vrijheid om je werk op jouw manier te doen. Heb je geweldige ideeën om je werk of de organisatie te verbeteren? Gooi het in de groep! Wij werken niet met managers die het voor het zeggen hebben. Zolang je binnen de kaders van VEDS blijft krijg je alle vrijheid.

  Wat vragen we

  Wij zijn op zoek naar een nieuwe aanwinst voor ons team. Wij zoeken een inkoper met kennis van elektronische componenten en mechanische onderdelen. Je bent operationeel inkoper en tactisch inkoper in één. Je onderhandelt de beste prijzen uit, maar verzorgt ook zelf de inkoop zelf en de administratie daaromheen.

  Dus:

    Heb jij kennis van componenten en andere elektrotechnische onderdelen
    Heb jij ervaring als technisch inkoper
    Heb je ervaring met ons systeem Navision (pré)
    Ben jij een echte onderhandelaar om de beste prijs te realiseren
    Spreek en schrijf je Engels
    Heb jij altijd je administratie op orde

  Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Wat bieden we

  Wij bieden jou een plek in een fantastisch team, bij de leukste werkgever van Nederland waar je jezelf kunt ontplooien op de manier die jij graag wilt en waar je kunt groeien. We zorgen iedere week voor vers fruit, zodat we voorzien blijven van vitamines en energie. We hebben leuke projecten bij nog leukere klanten die maar al te blij zijn met wat we voor ze doen.

  Heb je zin om bij ons te komen werken? Laat het ons weten op de manier die voor jou het prettigst is. Laat aan ons zien wie je bent en wat je bij ons wilt komen doen en het allerbelangrijkste, waarom wij juist jou moeten aannemen. Dat kan op allerlei manieren: stuur een filmpje, een mailtje, stuur een bericht via LinkedIn en/of Facebook of verzin een andere manier. Uiteraard mag de 'standaard' motivatiebrief met CV ook. Je kunt het versturen naar lisette.veeren@veds.nl.

  *Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.