High Tech Campus 25, hal 2, Eindhoven NL

+31 (0) 88 011 02 02

info@veds.nl / sales@veds.nl

 • ENG
 • Uw partner in elektronische oplossingen

  Samen

  De VEDS Group is op zoek naar een technische assemblage medewerker

  Wie zijn we

  Wij zijn VEDS Group. Wij zijn een ‘one stop shop’ voor klanten met een elektronica ontwikkelingsvraag, van PCB design tot ontwikkeling van hardware, software, mechanica en het produceren van de prototypes en samenbouwen van het systeem.

  Je hebt bij ons de vrijheid om je werk op jouw manier te doen. Heb je geweldige ideeën om je werk of de organisatie te verbeteren? Gooi het in de groep! Wij werken niet met managers die het voor het zeggen hebben. Zolang je binnen de kaders van VEDS blijft krijg je alle vrijheid.

  Wat vragen we

  Wat wij zoeken? Een technische assemblage collega die in onze hectiek mee wil groeien.

  Steeds vaker ontwikkelen wij producten die uiteindelijk ook in elkaar gezet dienen te worden. Het zijn altijd producten die een printplaat bevatten. De ene keer is het een laadsysteem voor elektrische autos, de volgende keer een product dat kinderen helpt om bedplassen te voorkomen en daarna weer een interactieve LED muur.

  Jij kan ons helpen met het in elkaar zetten van deze producten, het programmeren van de software en de eindcontrole voordat de producten verzonden gaan worden naar onze diverse klanten.

  Je werkt in dagdienst bij ons op de High Tech Campus in Eindhoven en vindt het leuk om de ene keer te helpen met een nieuw product en daarna weer een (kleine) serie van producten uit te leveren. Je gaat er samen met ons voor zorgen dat de assemblage afdeling een volwaardige afdeling gaat worden. Je bent een aanpakker en hebt natuurlijk veel interesse in hightech producten die het verschil maken voor onze eindklanten.

  Je hebt al enige jaren ervaring met het samenbouwen van (elektronica) producten, maar je mag ook een starter zijn die graag mee wilt groeien in een dynamisch bedrijf.

  We vinden het ook fijn als je kan darten of bedreven bent in tafelvoetbal, want dan hebben we weer iemand die we kunnen verslaan.

  Wat bieden we

  Wij bieden jou een plek in een fantastisch team, bij de leukste werkgever van Nederland waar je jezelf kunt ontplooien op de manier die jij graag wilt en waar je kunt groeien. We zorgen iedere week voor vers fruit, zodat we voorzien blijven van vitamines en energie. We hebben leuke projecten bij nog leukere klanten die maar al te blij zijn met wat we voor ze doen.

  Heb je zin om bij ons te komen werken? Stuur dan je CV en een korte motivatie met daarin duidelijk waarom jij denkt dat je bij ons team en het bedrijf past en we spreken elkaar snel! Stuur alle informatie mee waarvan jij denkt dat dit belangrijk is. Je kunt het versturen naar lisette.veeren@veds.nl.

  *Voor alle acquisitie plegers onder de lezers: Wij zoeken graag zelf onze mensen uit. Hebben wij jullie betaalde hulp nodig schakelen wij die zelf in. Jullie hoeven dus niet te bellen om jullie betaalde diensten aan te bieden.