High Tech Campus 25, hal 2, Eindhoven NL

+31 (0) 88 011 02 02

info@veds.nl / sales@veds.nl

 • ENG
 • Uw partner in elektronische oplossingen

  Samen

  De VEDS Group is op zoek naar een SMD operator

  Wie zijn we

  Wij zijn VEDS Group. Wij zijn een 'one stop shop' voor klanten met een elektronica ontwikkelingsvraag, van PCB design tot ontwikkeling van hardware, software, mechanica en het produceren van de prototypes en samenbouwen van het systeem.

  Je hebt bij ons de vrijheid om je werk op jouw manier te doen. Heb je geweldige ideeën om je werk of de organisatie te verbeteren? Gooi het in de groep! Wij werken niet met managers die het voor het zeggen hebben. Zolang je binnen de kaders van VEDS blijft krijg je alle vrijheid.

  Wat vragen we

  Wij zijn op zoek naar een nieuwe aanwinst in ons team van assemblagemedewerkers. Wij zoeken iemand die kennis heeft van de MyCronic SMD machine en het bijbehorende systeem MyCenter. Je krijgt bij ons alle kans om jezelf te ontplooien en te groeien daar waar jij naartoe wilt groeien! Of je nou een starter in het werkveld bent of een ervaren rots in de branding, je krijgt bij ons alle kansen.

  Dus:

    Heb jij affiniteit met componenten en PCB's bestücken en een opleiding die de kennis hiervan ondersteund?
    Heb jij kennis van de SMD machine van MyCronic?
    Kun je zelfstandig beslissingen nemen?
    Ben jij niet te beroerd om je collega's te helpen daar waar nodig?
    En kan je misschien ook nog een beetje solderen (pré)?

  Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Wat bieden we

  Wij bieden jou een plek in een fantastisch team, bij de leukste werkgever van Nederland waar je jezelf kunt ontplooien op de manier die jij graag wilt en waar je kunt groeien. We zorgen iedere week voor vers fruit, zodat we voorzien blijven van vitamines en energie. We hebben leuke projecten bij nog leukere klanten die maar al te blij zijn met wat we voor ze doen.

  Heb je zin om bij ons te komen werken? Laat het ons weten op de manier die voor jou het prettigst is. Laat aan ons zien wie je bent en wat je bij ons wilt komen doen en het allerbelangrijkste, waarom wij juist jou moeten aannemen. Dat kan op allerlei manieren: stuur een filmpje, een mailtje, stuur een bericht via LinkedIn en/of Facebook of verzin een andere manier. Uiteraard mag de 'standaard' motivatiebrief met CV ook. Je kunt het versturen naar lisette.veeren@veds.nl.

  *Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.