High Tech Campus 25, hal 2, Eindhoven NL

+31 (0) 88 011 02 02

info@veds.nl / sales@veds.nl

 • ENG
 • Uw partner in elektronische oplossingen

  Samen

  De VEDS Group is op zoek naar een Embedded System Designer

  Wie zijn we

  Wij zijn VEDS Group. Wij zijn een ‘one stop shop’ voor klanten met een elektronica ontwikkelingsvraag, van PCB design tot ontwikkeling van hardware, software, mechanica en het produceren van de prototypes en samenbouwen van het systeem.

  Je hebt bij ons de vrijheid om je werk op jouw manier te doen. Heb je geweldige ideeën om je werk of de organisatie te verbeteren? Gooi het in de groep! Wij werken niet met managers die het voor het zeggen hebben. Zolang je binnen de kaders van VEDS blijft krijg je alle vrijheid.

  Wat vragen we

  Wij zijn op zoek naar een nieuwe aanwinst in ons fantastische team van engineers en designers. Wij zoeken iemand die kennis heeft van system design. Als systeem specialist ontwikkel je de systemen die nodig zijn voor te produceren producten en/of (deel)systemen. Deze ontwikkelingen vinden plaats binnen multidisciplinaire projectteams, in een technische omgeving en in nauwe samenwerking met onze klanten. Hierbij wordt naast samenwerking ook een grote mate van zelfstandigheid vereist. Vaak zal gebruik worden gemaakt van bewezen technieken maar net zo vaak is het ook nodig om te zoeken naar innovatieve oplossingen.

  Dus:

    Heb jij affiniteit met embedded software/ system design en een opleiding die de kennis hiervan ondersteund
    Kennis en kunde (multidisciplinair) van systeemconcepten, systeemleer en systeemdynamica
    Kennis en kunde van moderne (fijn-)mechanische, besturingstechnische, mechatronische concepten, software en E-hardware
    Kennis van computer ondersteunende hulpmiddelen op het gebied van analyse en simulatie
    Beschik je over uitstekende analytische vaardigheden en kan je de klantwens perfect in kaart brengen en gevraagd en ongevraagd adviezen geven
    Kan je prioriteiten stellen en je administratie op orde houden
    Ben jij niet te beroerd om je collega’s te helpen daar waar nodig

  Dan zijn wij op zoek naar jou! Ook als je een gedeelte van bovenstaande punten beheerst! We weten dat niemand aan alle eisen kan voldoen en komen graag met alle mogelijke kandidaten in gesprek.

  Wat bieden we

  Wij bieden jou een plek in een fantastisch team, bij de leukste werkgever van Nederland waar je jezelf kunt ontplooien op de manier die jij graag wilt en waar je kunt groeien. We zorgen iedere week voor vers fruit, zodat we voorzien blijven van vitamines en energie. We hebben leuke projecten bij nog leukere klanten die maar al te blij zijn met wat we voor ze doen.

  Heb je zin om bij ons te komen werken? Stuur dan je CV en een korte motivatie met daarin duidelijk waarom jij denkt dat je bij ons team en het bedrijf past en we spreken elkaar snel! Stuur alle informatie mee waarvan jij denkt dat dit belangrijk is. Je kunt het versturen naar lisette.veeren@veds.nl.

  *Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.