High Tech Campus 25, hal 2, Eindhoven NL

+31 (0) 88 011 02 02

info@veds.nl / sales@veds.nl

 • ENG
 • Uw partner in elektronische oplossingen

  Samen

  De VEDS Group is op zoek naar een embedded software/system designer

  Wie zijn we

  Wij zijn VEDS Group. Wij zijn een ‘one stop shop’ voor klanten met een elektronica ontwikkelingsvraag, van PCB design tot ontwikkeling van hardware, software, mechanica en het produceren van de prototypes en samenbouwen van het systeem.

  Je hebt bij ons de vrijheid om je werk op jouw manier te doen. Heb je geweldige ideeën om je werk of de organisatie te verbeteren? Gooi het in de groep! Wij werken niet met managers die het voor het zeggen hebben. Zolang je binnen de kaders van VEDS blijft krijg je alle vrijheid.

  Wat vragen we

  Wij zijn op zoek naar een nieuwe aanwinst in ons fantastische team van engineers. Wij zoeken iemand die kennis heeft van (embedded) software design. Je krijgt bij ons alle kans om jezelf te ontplooien en te groeien daar waar jij naartoe wilt groeien! Of je nou een starter in het werkveld bent of een ervaren rots in de branding, je krijgt bij ons alle kansen.

  Dus:

    Heb jij affiniteit met embedded software/ system design en een opleiding die de kennis hiervan ondersteund?
    Heb jij kennis en ervaring met verschillende programmeertalen, zoals bijv. Linux, C++?
    Heb jij ook nog ervaring met het schrijven van apps voor OIS en Android?
    Beschik je over uitstekende analytische vaardigheden en kan je de klantwens perfect in kaart brengen en gevraagd en ongevraagd adviezen geven?
    Kan je prioriteiten stellen en je administratie op orde houden?
    Ben jij niet te beroerd om je collega’s te helpen daar waar nodig?

  Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Wat bieden we

  Wij bieden jou een plek in een fantastisch team, bij de leukste werkgever van Nederland waar je jezelf kunt ontplooien op de manier die jij graag wilt en waar je kunt groeien. We zorgen iedere week voor vers fruit, zodat we voorzien blijven van vitamines en energie. We hebben leuke projecten bij nog leukere klanten die maar al te blij zijn met wat we voor ze doen.

  Heb je zin om bij ons te komen werken? Stuur dan je CV en een korte motivatie met daarin duidelijk waarom jij denkt dat je bij ons team en het bedrijf past en we spreken elkaar snel! Stuur alle informatie mee waarvan jij denkt dat dit belangrijk is. Je kunt het versturen naar lisette.veeren@veds.nl.

  *Voor alle acquisitie plegers onder de lezers: Wij zoeken graag zelf onze mensen uit. Hebben wij jullie betaalde hulp nodig schakelen wij die zelf in. Jullie hoeven dus niet te bellen om jullie betaalde diensten aan te bieden.