High Tech Campus 25, hal 2, Eindhoven NL

+31 (0) 88 011 02 02

info@veds.nl / sales@veds.nl

 • ENG
 • Uw partner in elektronische oplossingen

  Hercertificering ISO9001:2015

  VEDS Group gaat strategische samenwerking aan met Advantech

  28-03-2018

  De VEDS Group, gespecialiseerd in het ontwerpen van elektronische oplossingen, gaat een strategische samenwerking aan met Advantech, wereldwijd marktleider op het gebied van embedded hardware technologie.

  Advantech is marktleider in de ontwikkeling en productie van hoge kwaliteit (embedded) computing-platformen. Productontwikkeling vindt plaats op basis van zowel X86 als ARM architectuur. Het in Son (NL) gevestigde bedrijf biedt systeemintegratie, hardware, software, klantgerichte ontwerpdiensten en wereldwijde logistieke ondersteuning.

  De VEDS Group, gevestigd op de High Tech Campus in Eindhoven (NL), ontwikkelt en realiseert elektronische oplossingen van prototype tot productie. Van projectondersteuning tot aan het volledig ontwikkelen, managen en realiseren van multidisciplinaire embedded systeem projecten. De kernactiviteit is het ontwerpen en realiseren van Printed Circuit Boards (PCB’s) met daaromheen kennis van diverse disciplines die daarop aansluiten. Binnen de samenwerking zal VEDS Group optreden als design-in partner van Advantech. Dit zal VEDS Group doen op basis van onder andere Advantech’s

  Computer-on Modules en andere moederborden volgens embedded industriestandaard.

  “We zijn erg blij met deze samenwerking. Het bundelen van de kennis en ervaring die beide bedrijven hebben opgedaan zal ongetwijfeld resulteren in veel mooie en technische innovatieve eindproducten en oplossingen”, aldus Franky Gilhuijs, salesmanager VEDS Group.

  “De design-in & integratie diensten, ondersteund door een lokale organisatie, is voor Advantech altijd een onderscheidende factor geweest. De mogelijkheid tot uitbreiding van deze diensten is een belangrijk aspect van de samenwerking. We zijn dan ook enthousiast om embedded ODM systeemontwikkeling beschikbaar te maken voor een breder publiek”, stelt Michael Wernaert, salesmanager BeNeLux van Advantech embedded computing group.